soki

tłoczone na zimno

Pierwszy w Polsce producent soków

utrwalanych metodą HPP

high pressure processing

  • 100% natury
  • Nie sporządzone z koncentratu

1

Selekcja natury

Owoce i warzywa są starannie selekcjonowane i tylko te spełniające najwyższą jakość, trafiają do dalszego etapu produkcyjnego.

2

Wytłaczamy sok na zimno

Naszych soków nigdy nie poddajemy wysokiej temperaturze, dzięki czemu zachowują wartości odżywcze jak najbliższe surowym warzywom i owocom.

3

Butelkujemy

Nasze soki nie są pasteryzowane, a świeżo wyciśnięte pod odpowiednią temperaturą, trafiają bezpośrednio do butelek.

4

6000 barów

Na końcu sok w butelce, utrwalany jest na zimno pod bardzo wysokim ciśnieniem (do 6000 barów) w unikalnej technologii HPP (High Pressure Processing). Dzięki temu dłużej zachowuje swoje wartościowe witaminy oraz naturalny smak i kolor owoców i warzyw.

5

freezer

Przechowujemy go w lodówce Tam go szukaj